مشاوره تلفنی و حضوری با وکیل جرایم اینترنتی

با وکیل جرایم اینترنتی آشنا شویم


وکیل جرایم اینترنتی وکیل پایه یک دادگستری است که می تواند در کلیه جرایم مربوط به فضای مجازی و اینترنت ایفای نقش کند. همچنین در مورد انعقاد قراردادهای فناوری اطلاعات ، پرونده های منجر به مسدودی حساب ، هک و نفوذ، دسترسی غیر مجاز، انواع کلاهبرداری های فضای مجازی ، دعاوی رمز ارزها و .... شما را یاری کند.


وکیل اینترنتی شخصی است که در زمینه اختلافات ناشی از انعقاد قراردادهای فضای مجازی و فناوری اطلاعات و همچنین جرایم اینترنتی فعالیت دارد. بنابراین اگر در این زمینه ها نیازمند کسب راهنمایی و دریافت مشاوره آنلاین با وکیل اینترنتی هستید لازم است هر چه سریعتر اقدام کنید. بهتر است به‌جای مشورت با وکلایی که هیچ ارتباطی با دنیای دیجیتال ندارند، یک وکیل متخصص در این حوزه پیدا کنید و از دانش تخصصی وکیل خود در زمینه مسائل حقوقی مرتبط با دنیای دیجیتال بهره ببرید.


خدمات وکیل اینترنتی چیست؟


در نظام حقوقی کشور ایران برای جرایم سایبری قوانین خاصی تصویب شده است و دادسرای جرایم سایبری نیز در تهران به منظور رسیدگی به چنین جرم‌هایی تشکیل شده است. وکلای متخصصی هم هستند که به اصطلاح با نام وکیل جرایم سایبری شناخته می‌شوند و بر این حوزه اشراف کامل دارند. خدماتی که این وکلا می‌توانند به متقاضیان و مراجعان خود ارائه دهند، عبارت‌اند از:


مشاوره آنلاین و حل اختلاف


اولین کاری که یک وکیل جرایم اینترنتی می‌تواند برای مراجعین خود انجام دهد. حل اختلافات حقوقی و ارائه مشاوره آنلاین است. درصورتی‌که در رابطه با خدمات حقوقی سایبری نیاز به مشاوره دارید و می‌خواهید با راهکارهای قانونی، قضیه را حل و فصل کنید بی شک وکیل جرائم اینترنتی بهترین گزینه برای شما است. این وکیل با آگاهی و دانش بالایی که در خصوص قوانین مربوط به اینترنت دارد می‌تواند پرونده‌های مربوط به امنیت سایبری، حقوق دیجیتال، حریم خصوصی و دیگر مسائل را بپذیرد. در نهایت نیز می‌توانند با ارائه راهکارهای قانونی، بهترین راه حل را برای پیگیری پرونده ارائه نماید.


تدوین قرارداد دیجیتال


یک فرد آگاه هیچگاه نمی گذارد در هنگام دردسرهای ناشی از انعقاد قراردادها به سراغ وکیل برود. نباید وقتی دچار جرم و جنایت در فضای مجازی می شویم با سراغ وکیل جرایم اینترنتی برویم. شرکت‌ها یا موسسه‌هایی که قصد دارند قراردادهای دیجیتال امضا کنند و فعالیت‌های آنلاین داشته باشند، می‌توانند از کمک وکیل سایبری استفاده نموده و قراردادهایی که می‌خواهند برای فعالیت‌های قانونی خود تنظیم کنند با مشورت و نظر کارشناسی یک وکیل امضا کنند. به این صورت موسسه‌ها و شرکت‌ها می‌توانند در مواجهه با مسائل حقوقی و چالش‌های مربوط به دنیای دیجیتال، تصمیمات بهتری بگیرند و حق و حقوق خود را حفظ کنند.


وکالت در دادگاه


وکیل جرایم سایبری می‌تواند موکل افرادی باشد که پرونده آن‌ها به خاطر جرایم سایبری به دادگاه کشیده شده است. وکیل متخصص و کار بلد می‌تواند از حقوق دیجیتال موکل خود با استفاده از راهکارهای قانونی و تجربه بالایی که دارد، دفاع نماید.


قبول پرونده‌های جرایم سایبری


مهم‌ترین وظیفه‌ای که وکیل جرایم اینترنتی دارد، قبول پرونده‌هایی است که مرتبط با جرایم اینترنتی هستند. این پرونده‌ها بسیار متنوع بوده و نیاز به تخصص و تجربه بالایی دارند. از سوء استفاده‌های جنسی در اینترنت گرفته تا فروش کالای تقلبی در سایت‌های فروشگاهی، جزو پرونده‌هایی هستند که وکیل جرائم اینترنتی به عهده می‌گیرد. هرگونه تهدید، دروغ پراکنی، توهین یا انجام اعمال غیر اخلاقی در اینترنت می‌تواند موضوع پرونده‌های وکیل جرائم سایبری باشد. در سال‌های اخیر انواع کلاهبرداری شرکت‌های هرمی، سایت‌های شرط‌بندی و سرقت اطلاعات بانکی افراد جزو شایع‌ترین موضوعات جرایم رایانه‌ای بوده است که وکیل کلاهبرداری اینترنتی می‌تواند به همه آن‌ها رسیدگی کند.


وکیل جرایم رایانه ای چه ویژگی‌هایی دارد؟


وکیل جرایم رایانه ای در رابطه با جرایم سایبری مانند کلاهبرداری اینترنتی، سرقت اطلاعات و  تخصص بالایی دارد. از جمله ویژگی‌هایی که وکیل سایبری باید داشته باشد تا بتوانید با خیال راحت از خدمات حقوقی ارائه شده توسط او استفاده کنید، می‌توان موارد زیر را برشمرد.


وکیل پایه یک دادگستری باشد.


وکیل جرایم اینترنتی باید جزء وکلای پایه یک دادگستری باشد. وکیلی که در آزمون وکلا شرکت کرده و پروانه وکالت دارد، صلاحیت قبول پرونده‌های جرایم سایبری را دارد.


 نکته: امروزه بسیاری از کارشناسان حقوقی که حتی مجوز ارائه مشاوره حقوقی ندارند، اقدام به قبول پرونده‌های اینترنتی می‌کنند و مشاوره آنلاین یا غیر حضوری ارائه می‌دهند. مطمئن باشید راهکارهایی که یک فرد غیرحرفه‌ای به شما می‌دهد، نمی‌تواند چاره مشکل شما باشد. پس بهتر است یک وکیل متخصص را انتخاب کنید که مجوز لازم برای انجام فعالیت‌های حقوقی در حوزه جرایم سایبری را دارا است.


تجربه بالایی دارد.


اگر درگیر پرونده‌های سایبری شده‌اید، بهتر است شخصی را به عنوان وکیل جرائم اینترنتی انتخاب کنید که تجربه بالایی در رابطه با حل انواع پرونده‌های سایبری دارد. چنین وکیلی به خاطر اینکه بارها و بارها به دادگاه رفت و آمد داشته و پرونده‌های مشابه پرونده شما را هم قبول کرده، می‌تواند راهکارهای مناسب‌تری را به شما ارائه بدهد تا سریع‌تر به نتیجه برسید.


اطلاعات بالایی درباره فضای مجازی دارد.


علاوه بر اینکه وکیل جرایم اینترنتی باید صفر تا صد مسیر پیگیری پرونده‌های اینترنتی را بداند، باید اطلاعات کاملی در حوزه فناوری دیجیتال و دعاوی حقوقی داشته باشد. چنانچه وکیل انتخابی هیچ آشنایی با اینترنت، فضای مجازی و جرم‌هایی که در بستر اینترنت اتفاق می‌افتد، نداشته باشد. چگونه می‌تواند به موکل خود کمک کند.


به قوانین جدید آگاه باشد.


قوانین جرایم رایانه‌ای به صورت سالانه تغییر می‌کنند. با توجه به افزایش روزافزون این گونه از جرایم، مقامات قضایی کشور به صورت مرتب قوانین را به روز رسانی می‌کنند و برای جرم‌های جدید نیز مجازات‌هایی را در نظر می‌گیرند. اگر وکیلی که شما انتخاب کرده‌اید از قوانین جدید آگاهی نداشته باشد نمی‌تواند راهکارهایی متناسب با مشکل شما ارائه نماید.


آنچه در مواجهه با جرایم سایبری اهمیت دارد این است که بیشتر مجرمان به فضای مجازی آشنایی کامل دارند و حرفه‌ای هستند. بنابراین طرح شکایت علیه چنین افرادی کار ساده‌ای نیست و نیاز به دریافت مشاوره است. متأسفانه جرم‌هایی که در فضای مجازی اتفاق می‌افتد، تبعات گسترده‌ای دارد که به دنیای واقعی هم کشیده می‌شود. بنابراین لازم است برای پیگیری انواع مختلف جرم‌های رایانه‌ای از یک مشاور خبره و وکیل متخصص مانند وکیل طباطبایی کمک بگیرید.


 


خدمات حقوقی سایبری برای چه پرونده‌هایی ارائه می‌شود؟


جرایم اینترنتی به محدوده خاصی ختم نمی‌شوند و دارای تنوع بالایی هستند. بررسی این دعاوی هم از جنبه حقوقی هم از جنبه کیفری ضروری است. بنابراین اگر بخواهیم درباره پرونده‌هایی صحبت کنیم که وکیل جرایم اینترنتی می‌تواند آن‌ها را به عهده بگیرد، صحبت خیلی طولانی می‌شود. به همین خاطر ما در این مقاله تنها به مهم‌ترین دعاوی سایبری که می‌توانید برای آن‌ها خدمات حقوقی از وکلای متخصص جرایم اینترنتی دریافت نمایید، اشاره می‌کنیم.


کلاهبرداری در اینترنت


احتمالاً همه شما با فردی مواجه شده‌اید که با شما تماس می‌گیرد و قصد کلاهبرداری از شما را دارد یا هنگام پرداخت‌های اینترنتی، درگیر سایت‌های جعلی می‌شوید که دامنه‌ای شبیه بانک‌های دولتی و خصوصی دارند. البته کلاهبرداری اینترنتی بسیار گسترده‌تر از این دو موردی است که ما به آن اشاره کردیم.


اما عموماً افرادی که مرتکب چنین جرم‌هایی می‌شوند بسیار حرفه‌ای بوده و باعث می‌شوند فردی که از آن‌ها کلاهبرداری شده از نظر مالی ضررهای سنگینی را تحمل کنند. در چنین پرونده‌هایی وکیل جرایم اینترنتی می‌تواند از نظر کیفری و حقوقی اوضاع و احوال ناظر بر پرونده را بررسی کند و حق موکل خود را به صورت کامل از مرتکبین جرم بگیرد.


هتک حیثیت و نشر دروغ در اینترنت


گاهی اوقات ارتکاب جرم در فضای مجازی باعث می‌شود اعتبار چندین ساله افراد سرشناس خدشه‌دار شود. در این گونه مواقع به دلیل اینکه دین اسلام اهمیت زیادی برای حفظ آبروی مومن قائل است با چنین جرم‌هایی به شدت برخورد می‌شود. بعضی از افراد تصاویر خصوصی دیگران را در اینترنت منتشر می‌کنند و آن‌ها را تهدید می‌کنند. این گونه افراد به خاطر اخاذی و بردن آبروی دیگران مجرم هستند و راهنمایی‌های وکیل جرایم اینترنتی در چنین پرونده‌هایی می‌تواند بسیار راهگشا و کمک کننده باشد.


افترا و هتک حرمت


تهمت زدن به اشخاص حقیقی و حقوقی چه در دنیای واقعی چه در فضای مجازی جرم محسوب می‌شود. بنابراین اگر فردی با انتصاب‌های کذب و ناروا تهمتی به دیگران بزند، رسیدگی به چنین پرونده‌هایی نیاز به تخصص ویژه‌ای دارد و تنها مشورت و دریافت راهنمایی از یک وکیل متخصص است که می‌تواند مفید واقع شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *