اقدامات وکیل جرایم سایبری
مخاطرات فضای مجازی روز به روز افزایش می یابد. به موازات استفاده روزافزون از شبکه های اجتماعی و وابستگی زندگی اجتماعی به اینترنت و فناوی های نوین ، دنیای ما با چالش های بسیار مواجه است. امروزه بخشی از جرایم ، مختص فضای مجازی است. بنابراین در سال های اخیر مراجعه به وکیل اینترنتی یا وکیل سایبری در حال افزایش است.
وکیل علیرضا طباطبایی یکی از وکلای اینترنتی با تجربه است که در سال های اخیر نقش به سزایی در حل پرونده دعاوی سایبری و اینترنتی داشته است. در شهرهایی نظیر تهران و کرج و... شناخت یک وکیل متخصص در زمینه جرایم اینترنتی ضروری است. زیرا هر کس ممکن است در طول زندگی خود یک یا چند بار نیاز به مشاور با وکیل اینترنتی داشته باشد.
وکیل علیرضا طباطبایی آماده ارائه خدمات آنلاین حقوقی به هموطنان عزیز در هر نقطه از کشور است. در صورت نیاز به مشاوره تلفنی، مشاوره حضوری حقوقی و مشاوره آنلاین با بهترین وکیل جرایم رایانه ای، میتوانید با شمارههای موجود در سایت وکیل طباطبایی تماس حاصل فرمایید.
وکیل جرایم اینترنتی در تهران و کرج
شهروندانی که در تهران و کرج ساکن هستند برای مشاوره حضوری میتوانند از وکیل علیرضا طباطبایی وقت ملاقات حضوری بگیرند و با وی ملاقات حضوری داشته باشند. در جلسه مشاوره حضوری وکیل اینترنتی علیرضا طباطبایی میتواند نقش مهمی در تشریح موضوعات مورد توجه مراجعین از جمله: امنیت داده ها، حقوق دیجیتال و مقررات مربوط به جرایم رایانهای ایفا نماید..
وکیل اینترنتی می تواند شما در مورد انواع جرایم اینترنتی در حوزه فضای مجازی آگاه ساخته و روند پرونده را برایتان تشریح نماید.
ویژگی های وکیل جرایم اینترنتی
وکیل پایه یک دادگستری که در حوزه فضای مجازی فعالیت و تخصص دارد، وکیل اینترنتی یا وکیل جرایم رایانه ای گفته میشود. با پیشرفت روز افزون فناوری، فضای مجازی و اینترنت نیز گسترده میشود. بنابراین رخ دادن جرم در این حوزه بدیهی است. اما در این میان افرادی که دچار آسیب میشوند یا از نظر مالی متضرر میشوند، باید برای مطالبه حقوق از دست رفته خود و جبران ضررهای مالی از افراد متخصص کمک بگیرند. چه کسی بهتر از وکیل جرایم اینترنتی که در این حوزه مهارت دارد و میتواند به حل و فصل پرونده های اینترنتی بپردازد.
با مراجعه به وکیل طباطبایی میتوانید از بهترین وکیل جرایم سایبری کمک بگیرید. از آنجا که در نظام حقوقی کشور ما قوانین خاصی برای جرمهای رایانهای به تصویب رسیده در پایتخت، دادسرای جرایم رایانهای نیز تشکیل شده است. اما به خاطر جدید بودن این جرایم و تغییراتی که روز به روز در حوزه تکنولوژیهای رایانهای اتفاق میافتد، لازم است که از کمک وکلای آشنا با این حوزه استفاده کنید. بی شک وکیلی که قرار باشد در این حوزه به شما کمک کند باید بیشتر از هر چیز درباره اینترنت اطلاعات داشته باشد. در غیر این صورت نباید انتظار موفقیت در چنین پروندههایی را داشته باشید.
چرا باید با وکیل جرایم رایانه ای مراجعه کنیم؟
وقتی با مشکلات ناشی از انعقاد قراردادهای نادرست در حوزه فناوری اطلاعات مواجه می شویم به یاد وکیل اینترنتی می افتیم. وقتی حسابمان مسدود می شود و یا دچار هک و نفوذ سایبری می شویم به سراغ وکیل اینترنتی می رویم. وقتی با توهین و افترا در شبکه های اجتماعی مواجه میشویم به همین ترتیب باید نزد وکیل جرایم اینترنتی برویم. هر گاه در حوزه رمزارزها و کیف پول دیجیتال دچاز مشکی حقوقی میشویم بدون شک وکیل باتجربه اینترنتی می تواند به ما کمک کند. در چنین مواردی وکیل طباطبایی یک گزینه بسیار مطلوب و شاخص برای ارائه مشاوره های حقوقی به صورت آنلاین یا حضوری خواهد بود.
وکیل علیرضا طباطبایی با استفاده از دانش و تجربه بی بدیل خود میتواند ادله جرم و مستندات پرونده را شناسایی و به شما کمک های شایان توجه ارائه نماید. همواره شکایت شاکی به مراجع قضایی جزء اولین مراحلی است که باید انجام شود. اما حضور یک فرد به عنوان متهم در دادگاه یا دادسرا نیازمند آگاهی بسیار و رعایت تشریفات خاصی است. بنابراین بهتر است فردی که به عنوان وکیل و متخصص در این زمینه فعالیت میکند به شما مشاوره بدهد تا راحتتر بتوانید روند رسیدگی به پرونده را طی کنید.
جرایم سایبری چیست؟
مهمترین جرایم اینترنتی و رایانهای که میتوانیم از آنها نام ببریم به شرح زیر می باشند :
- سرقت و تخریب اطلاعات
- جعل رایانهای
- نشر اکاذیب
- شنود غیر مجاز
- انتشار و تولید دادهها و گذرواژههای کاربران اینترنتی
- مزاحمت اینترنتی
- خرابکاری رایانهای
- دسترسی به دستگاههای پردازش داده
- توهین به مقدسات
- سرقت نرمافزار ا
- انجام اعمال غیرقانونی بر ضد حقوق شهروندان
مزتکبین اینگونه جرایم معمولا پس از اثبات جرم ، مجازات حبس یا جزای نقدی و در مواردی هر دو مورد در انتظارشان خواهد بود.
توانمندی های وکیل جرایم سایبری
وکیل جرایم سایبری علاوه بر آشنایی کلی با قوانین مدنی و قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری و تشریفات دادرسی ، بطور ویژه با جرایم رایانه ای و قوانین مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات آشنایی دارد. برخی توانمندی های وکیل سایبری عبارتند از :
- شناخت دقیق جرم سایبری و دفاع از موکل در صورت اتهامات واهی
- توانایی در کشف و شناسایی ادله جرم و یا مستندات دیجیتال
- ارائه مشاوره های تخصصی در مورد ابعاد مختلف جرایم سایبری و نحوه دفاع از اتهام
- تنظیم دادخواست ها، شکواییه و لوایح تخصصی در حوزه جرایم سایبری
وکیل جرایم سایبری چه وظایفی به عهده دارد؟
در صورتی که به خاطر جرایم سایبری و مشکلات مربوط به حوزه فضای مجازی با یک وکیل متخصص مشورت کردهاید، احتمالاً میخواهید بدانید که وظیفه وکیل جرایم سایبری چیست و چه اقداماتی برای شما انجام میدهد.
- ابتدا شما به عنوان یک مراجعه کننده باید مشکل خود را با وکیل در میان بگذارید و شرح جرم را ارائه نمایید.
- بعد از مشخص کردن نوع جرم توسط وکیل، سوالهایی پیرامون موضوع از شما پرسیده میشود که در رابطه با تاریخ وقوع جرم، مکان جرم و پیچیدگی جرم میباشد.
- سپس وکیل پرونده را مورد بررسی قرار میدهد و با استفاده از راهکارهای قانونی، اقدام به حل مشکل مینماید. البته وظایف وکیل جرایم سایبری فقط محدود به این اقدامات نمیشود.
- وکیل باید به جمع آوری اسناد و مدارک لازم برای پیگیری پرونده بپردازد. قطعاً مراجعه به دادگاه و شرکت در جلسه دادرسی نیاز به اسناد و شواهد محکمه پسند است. بنابراین وکیل جرایم اینترنتی با کمک مراجعه کننده شروع به جمع آوری مدارک نموده و ادله و شواهد لازم را برای ارائه به دادگاه آماده مینماید.
- بعد از این مرحله در صورت نیاز به شرکت در جلسات دادگاه، وکیل به عنوان نماینده قانونی موکل خود در جلسات دادرسی شرکت میکند. مطمئناً نحوه برخورد وکیل و داشتن توانایی مذاکره تأثیر زیادی روی قاضی و رای دادگاه خواهد داشت.
- با توجه به نوع پرونده و مدت زمان پیگیری، وظایف وکیل در برهه زمانی خاصی ادامه پیدا میکند تا بتواند رأی مطلوب را برای موکل خود دریافت کند.